+123 (456) 789 99 support@gmail.com

Aanhangwagens

Aanhangwagens

v.a. €22,00 pd

incl. BTW

Prijzen per dag

 

1-2 dagen €31,00

3-6 dagen €25,00

7+ dagen €22,00

Veelgestelde vragen: Algemeen

Kan een aanhangwagen op een andere locatie worden terug gebracht?

Het terugbrengen van de aanhangwagen op een andere locatie is momenteel nog niet mogelijk.

Hoe ben ik verzekerd als ik een KMvrijhuren aanhangwagen huur?

De huurder dient altijd zelf zorg te dragen voor een deugdelijke WA-verzekering op het trekkend voertuig. Wanneer u met de aanhangwagen rijdt is de aanhangwagen verzekerd via de WA verzekering van het trekkend voertuig. Bij diefstal, verlies of schade door schuld is de huurder onverminderd aansprakelijk voor alle schade en daaruit voortvloeiende kosten. Let op! Bij het beladen van de aanhangwagen dient u 60% van het gewicht voorin de aanhangwagen te plaatsen. Ook moet u rekening houden met het totale gewicht van de te vervoeren vracht. Bij overbelading bent u aansprakelijk voor alle schade die hieruit voortvloeit.

Wat moet ik doen bij schade?

Wanneer er tijdens de huurperiode schade ontstaat dient u dit direct te melden aan KMvrijhuren.nl via 085-500 4 222

Welke legitimatie is vereist voor het huren van een KMvrijhuren aanhangwagen?

Het huren van een aanhangwagen is alleen mogelijk met een geldig Nederlands rij-en kentekenbewijs.

Hoeveel borg betaal ik?

Bij KMvrijhuren verhuurpunten hanteren wij een borg van € 100,-

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het huren van een KMvrijhuren Aanhangwagen?

Alle aanhangwagens met een maximale massa (lediggewicht + laadvermogen) tot 750 kg kunt u met een rijbewijs B rijden. Dit geldt voor al onze aanhangwagens.

Kan ik met een KMvrijhuren aanhangwagen naar het buitenland?

Aanhangwagens zijn uiteraard verzekerd in binnen- en buitenland, wel is het verstandig om dit even bij uw autoverzekering te melden en vooraf aangeven bij de verhuurbalie (vraag naar aanvullende voorwaarden).

Veelgestelde vragen: Technisch

Wat is het laadvermogen en afmetingen van de aanhangwagens?

Voor laadvermogens en afmetingen van diverse types aanhangwagens kunt u terecht op de hoofd pagina Aanhangwagen.

Wat is de totale hoogte van de aanhangwagens?

Aanhangwagens met huif De hoogte van de aanhangwagen gezien van de grond tot het dak van de huif is 210 cm. LET OP: Bij het inrijden van parkeergarages! Open bak aanhangwagens De maximale hoogte van de open bak aanhangwagen (indien horizontaal) is 140 cm. Laadvloer De hoogte van de laadvloer ten opzichte van de grond is voor al onze aanhangwagens ongeveer 60cm. Dus de hoogte van bodemplaat tot huifconstructie is ongeveer 150 cm.

Heb ik een eigen witte kentekenplaat nodig?

U hebt bij al onze aanhangwagens een eigen witte kentekenplaat van het trekkend voertuig nodig. Deze zijn verkrijgbaar bij iedere erkende auto dealer. Eventueel zijn er op het verhuurpunt witte kunstof kentekenplaten beschikbaar. Let op! Dit is wettelijk niet toegestaan en eventuele boetes zijn voor uw rekening.

Waar moet ik bij het aankoppelen op letten?

KMvrijhuren aanhangwagen heeft aanhangwagens die ontwikkeld zijn voor de verhuur. Dit betekent dat het aankoppelen van een aanhangwagen niet moeilijk is. Toch zijn er een aantal zaken waar u op moet letten! 1. Bij een ongeremde aanhangwagen dient de staalkabel aan de hulpkoppeling bevestigd te worden. Let op! dus niet om de trekhaak! 2. Bij geremde aanhangwagens dient ook altijd de breekkabel te bevestigd te worden door het oog aan de trekhaak!

Welke stekkeraansluiting heb ik nodig 7 of 13 polig?

Al onze aanhangwagens hebben 7 polige aansluitingen. De meeste auto’s hebben ook een 7 polige aansluiting. Het is mogelijk dat u een 13 polige contactdoos onder de auto heeft, hiervoor hebben wij een verloopstekker die u gratis kunt gebruiken.

Veelgestelde vragen: Verhuurpunt

Kan ik ’s avonds en op zondagen ook een KMvrijhuren aanhangwagen huren?

Maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 18 uur Zondag van 09 uur tot 12 uur

Moet ik reserveren?

Vooral in het weekend is het vaak druk. Zorg dat u daarom tijdig een aanhangwagen reserveert! Dit kan door uw aanhangwagen online te reserveren of door direct telefonisch contact met ons call center op 085-500 4 222.